Direct naar de inhoud

Portfolio

Een brug van verhalenEen brug van verhalen: Afstudeervideo van Sanâa Swart, gemaakt voor NCRV themakanaal Spirit 24. Sanâa Swart studeert in december 2009 af aan de Media Academie in Hilversum. ‘Een brug van verhalen’ gaat over de verhalen in de Bijbel en de Koran en de overeenkomsten daartussen. Bevat een animatie van Anneke Wiering.

Geloven in de provincieGeloven in de provincie: Sanâa Swart maakte een serie van vijf korte videoreportages voor de website van het NCRV-programma Schepper & Co radio. Deze persoonlijke portretten waarin het geloof een rol speelt, maakte deel uit van de radio-zomerserie Geloven in de provincie.

Norbert de Noordse WoelmuisNorbert de Noordse Woelmuis: voor Stadsdeel Amsterdam-Noord ontwikkelden we een serie cartoons die gebruikt zijn in een bedrijfscultuurtraject. Verbindende factor in de cartoons is Norbert de Noordse Woelmuis. Norbert is gebaseerd op een bijzonder beestje dat werkelijk in Amsterdam-Noord voorkomt.

Koala met baby uit de serie beestjesGeboortekaartjes en beestjes: een serie van beestjes, waarbij het streven was om vectorafbeeldingen te maken die toch een ‘handmatig getekend’ gevoel geven. Enkele afbeeldingen uit de reeks zijn in opdracht gemaakt voor geboortekaartjes.